Livet,  Livsuppdrag

Vad vill du göra med ditt liv, egentligen?

Liv i livet

Just idag vill jag bara ligga med fötterna högt. Och LATA mig. Som jag skrev i mitt insta-inlägg i söndags; det är normalt att vara trött efter arbete, och att vila ingår i jobbet – i den stora helheten.

Den här fasen av “högtryck” är inget som står i vägen för det jag vill göra med mitt liv, egentligen. Det är i allra högsta grad en del av det livsuppdrag som jag någonstans vet är mitt. Likadant är det med artikeln som just nu publicerats i onlinemagasin och fysiska tidningar. Det är delar av mitt liv som alla tillsammans bidrar till den jag är, min kunskap och den väg jag har att vandra under min tid på jorden.

Det INGÅR i livsuppdraget att försörja sig, att hantera det som händer och vara i stunder där man inte vet ett skit om vad man vill göra, ska göra eller är ämnad att göra. Stunder då utmaningen är att gilla läget kan leda till magiska insikter.

Har jag hört. 😉

När jag frågar de människor som anlitar mig för sin energi i livet vad de vill göra med sin tid på jorden är det för att hjälpa dem till självkännedom. Att de ska komma i kontakt med hur de fungerar och vad som får dem att fungera som bäst. Det handlar inte alltid om vad de ska arbeta med utan mer om en existentiell drivkraft som de sen kan sätta i samband med det de väljer att göra både privat, socialt och professionellt.

Nummer 1 är att inse, förstå, känna och uppleva sin egen energi, sin grundenergi – sen se i vad och hur den ska investeras.

Om du t.ex. är här för att skapa fred, inre harmoni, frid – HUR gör du det? Genom att strida mot och med konflikter, såväl inre som yttre och världsliga, och slåss för det du tror på? Eller är det så att du behöver fokusera på att ge energi till det som faktiskt skapar det du är här för att dela med dig av, genomföra och skicka vidare?

Att arbeta med människans energi är en spännande uppgift som utmanar oss att titta på oss själva, våra val, tankar, känslor och vårt agerande ur flera olika perspektiv. Energin följer flödet som du bestämmer genom hur du förhåller dig till dig själv och din roll här i livet. I din kärna finns din grundenergi, den som bär på nyckeln till vad du innerst inne vill med ditt liv. Dina drömmar. Din längtan. Din passion. Det där som ger dig mening.

– “a sense of purpose”

Omger du dig av människor som ser dig för den du är och VILL att du ska lyckas, må bra, känna dig stolt över dig själv och göra det du är här för. Leva och leda ditt liv på ditt sätt. GRATTIS – då har du en familj!

När jag noterar att jag avfärdar delar av mitt liv som totalt meningslösa behöver jag sätta dem i ett större sammanhang som kopplar dem till det jag egentligen vet ger mig mening. Och acceptera att var fas har sin mening, sitt syfte. Kanske fattar jag det inte när jag står mitt i det. Men med övertygelsen som jag förankrat genom hårt arbete, personligt växande, bemästrande av livskriser och en jävla envishet att alltid komma tillbaka till kärleken till livet så vet jag att det leder mig framåt.

Så det är bara att jobba på! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *