Existentiell hälsa,  Förändring,  Helande

Tron på det kärleksfulla

I det kärleksfulla känner du livslustarna återvända. Denna gång djupare och ännu klokare, som att de varit på en resa långt iväg för att hämta hem den visdom och medvetenhet du behöver för nästa fas i livet.

Nästa fas väntar på att du ska ta dig an den med en annan energi och glädje än tidigare. Så mycket tid, tårar och smärta har gått åt till att hela det som varit och i den tomhet som nu uppstått kan du fylla dig, med dig. Universum och den kraft du trodde att du var bortkopplad från när den egentligen gjorde jobbet medan du inte orkade.

Du är allt det du är för att du är du.

Din resa har ett slutgiltigt mål men det är inte här än. Du finns för att göra det du gör och för att varje dag bli medveten om varför du gör det du gör.

Du kanske inte förstår allt på en och samma gång. Just för att du ska förmå hantera, förvalta och använda de insikter som fyller ditt väsen. När det är dags.

Det svåra är inte att vara den du är. Utmaningen är att låta dig vara fri och oberoende av andra människors bekräftelse och åsikter. Det tuffa uppdraget i en värld som denna är att stå sann mot dig själv. Hela vägen. Jag vet inte hur människan kom att bli så dömande av andra och så upphängda på “testimonials”.

Du, ditt levande, kännande, tänkande och existerande jag, är ett intyg på att du har rätt att leva och leda ditt liv på ett sätt som du bedömer sunt, rätt och riktigt för dig.

För varje gång du står upp för dig själv, blir vid din läst och är trogen ditt kall, står du upp för andra människor som har rätt, och längtar efter, att göra samma sak. För sig och sitt liv.

Lite mer självrespekt. Lite mer självkärlek. Och lite mer medmänsklighet. Vilken energi det ger att lägga din kraft i det kärleksfulla.

/Aryel

Not. Jag skriver det här för att manifestera det för dig. Du kan läsa det högt. Byta ut varje “du” mot “jag”. Och känna hur det känns. Hur du upplever det.

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *