Livet,  Livskraft

Tillägnat Dig.

Det handlar om ditt liv. Det handlar om vad du vill göra med din tid på jorden. Och vad livet vill ha ut av dig.

När det låser sig är det bra att hitta nyckeln.

Att förstå dina personliga samband mellan det du upplever, det du står i just nu, och vad det grundar sig i, egentligen, ger dig ökad kunskap och lärdom om vem du är, hur du fungerar och varför. Det kan till och med innehålla hela lösningen för hur du ska ta dig framåt och gå vidare i den riktning som ger dig mål och mening.

Ingen obalans är meningslös.

Varje gång jag möter det, i mig själv och hos andra, ställer jag frågan; Varför? Vad kommer det sig att just du är där du är, har hamnat, kommit dit, utsätts för, upplever, skapat, tänker och känner det just du gör, just nu?

Den röda tråden är som en livstråd.

Genom att gå hela vägen tillbaka till grundorsaken till symptom och obalanser kommer du att skala av in till din livskraft. Det som är du. Din själ. Din djupaste drivkraft, vision och värdegrund för livet.

I andra änden av nystanet finns nuet och framtiden.

Vart är du på väg? Vad vill du, innerst inne, och vad är du som gjord för att göra? Med grepp om och förståelse för din grundenergi, det du är här för att lämna ifrån dig, göra skillnad med och genomföra, får du en inre styrka som vägledare i allt du gör.

När det sitter i ryggraden kan ingenting stoppa dig.

Tro mig. Din inre styrka är din själs envishet och kanske behöver du några käftsmällar, motgångar och prövningar på vägen för att vakna upp och fatta vilken kraft du egentligen äger och har.

Ta vara på din. Den är viktig. För dig. Din familj. Dina medmänniskor. Mänskligheten. Ditt liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *