Självledarskap

Självledarskap

Just nu lägger jag mycket självledarskap och själ i mitt arbete!

Att jobba som parkeringsvakt var aldrig någon dröm för mig. Men fasiken så bra det blev! Och det tackar jag mitt väl förankrade självledarskap för.

Eller som jag kallar det nu för tiden; ”Själledarskap”.

Sådär så att energin kommer hela vägen inifrån och ut i det som jag vill gå och stå för.

Tack vare åren med personligt utveckling (både för mig själv och i arbetet med andra) där jag jobbat hårt för att göra det jag mår bra av har jag numera en känsla i ryggraden som aldrig sviker mig. En känsla för vad det innebär att ”tjäna mina medmänniskor”.

För mig handlar självledarskap om mer än egots behov av att göra sin grej

Jag utgår från att jag finns på jorden med ett uppdrag – och det är upp till mig att hitta och förstå det uppdraget – och meningen med det. Livet, min vardag, allt som händer och sker, det jag själv har varit med och skapat och det jag inte kan påverka/förändra är alltihop en del i en helhet som vägleder mig till och i mitt uppdrag.

Den senaste livskrisen gjorde mig medveten om min inre styrka och min envishet. Att alltid stå kvar i det som är jag. Det jag vill stå för i mitt eget liv och inför andra människor, uppdrag och utmaningar.

Ibland är det en kamp att bli vid sin läst där tydlighet och repetition av det som är viktigt för mig behöver tillämpas om och om igen. Om jag väljer att omge mig med människor vars energi inte går hand i hand med det jag går och står för är min förankring i mig själv superviktig. Så jag inte går vilse och bort från det som är jag.

Hur gör du när du har hittat det som är rätt för dig?

Hur integrerar du det i ditt självledarskap och din vardag?

Självledarskap handlar om att göra jobbet. Både i det inre, för dig själv, och även utåt för att stå stadigt inför det utanför dig själv.

//Aryel

Följ mig gärna på Instagram >

Connecta med mig på LinkedIn >

Läs mer av mig >

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *