Livet,  Livskraft,  Själen

Nyårsafton 2020

Nu avslutar vi året som går till världshistorien.

Jag har fasiken ingen lust att varken inventera, göra bokslut eller sammanfatta mera. Varken året som gått eller annan tid som är fylld av minnen.

Shit happens!

Här är vi nu. Alive and breathing.
Så jag tar fram min återanvändbara Nyårsraket så att vi kan skjuta oss in i 2021 med riktning FRAMÅT och UPPÅT.

Vilken är din passion?

Vad brinner du för sådär riktigt på djupet? Vad skulle du göra även om du inte fick betalt för det? Vad dras du till? Vad attraheras du av? Vad glömmer du tid och rum för?

Vilken är din drivkraft?

Vad får dig att gå upp ur sängen på morgonen? Varför gör du det du gör? Vad är det kopplat till och förankrat i?

Vad är viktigt för dig, egentligen?

Är svaret kopplat till svaren på ovanstående frågor? När du lägger handen på hjärtat och skalar av allt det som egentligen är ganska oviktigt – vad är kvar då?

Vad vill du med 2021, innerst inne?

Om du visste att du skulle lyckas – vad skulle du göra då? Tänk och känn efter, andas på frågan och låta svaret stiga ur dig så att det sätter sig i ryggraden med ett kraftfullt; “Jag bara vet”.

Vad drömmer du om?

I drömmar (även de som aldrig blir verklighet) finns viktig energi. Måla, rita, sjung, dansa och uttryck dina drömmar så att de tar fäste i ditt inre och manifesterar sig i ditt yttre.

Vad behöver du ta tag i?

Bah! Ja, alla effekter och resultat hänger starkt ihop med hur villiga vi är att göra jobbet, vår förmåga att göra jobbet och att vi faktiskt GÖR jobbet. Fysiskt praktiskt. När du svarat på alla andra frågor i Nyårsraketen kan du i lugn och ro titta över alla delar i ditt liv och identifiera vilka som behöver din energi och handlingskraft först.

Kom ihåg: ALLT hänger ihop. Ibland behöver vi göra det “tråkiga” och våra “måsten” för att ge en skjuts åt det där andra vi brinner för, drömmer om och vill fylla livet med.

Vad ger dig energi?

Om du vet att du har en hel del mindre roligt på din agenda är det viktigt att veta vad som ger dig energi och balansera upp dig med det. Ömsom vin, ömsom vatten så att säga. 😉
Vila. Njutning. Ta en paus. Men du kan också få loss en hel del energi inifrån och ut i form av tillfredsställelse, frid, lättnad och stolthet, när du gör jobbet . Bara du vet vad du “går igång på”.

Vad ska du göra 2021 som du inte gjort förut?

Att göra nytt med syfte att göra nytt kan vara nyttigt och effektfullt om du är ute efter förändring och bryta mönster. Kanske har du något på din “bucketlist” som det är hög tid att göra nu. Kanske väljer du bort en gammal rutin och lägger till en annan ny. Mitt tips är att göra det som väcker din nyfikenhet.

Vad har du för mål?

Har du flera? Kanske ett slutligt? Rentav existentiellt. Går målet för 2021 hand i hand med ditt livsuppdrag? Jobbar det FÖR och MED dig? Är det en byggsten i en grund som du kan stå stabilt på för ditt fortsatta växande som människa? Eller är det kanske att komma upp över ytan, bli frisk, orka röra på dig och känna att du LEVER?

Nu har jag inte tid att sitta här och skriva längre.
Nu ska jag sätta fyr på m i n Nyårsraket!

Jag önskar dig ett Gott Nytt År fyllt av god hälsa, kärlek, harmoni, tillit, mening och tid/närvaro med dina människor på jorden. <3

/Aryel

Gammalt foto med energi som jag står för än idag!

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *