Energi,  Existentiell hälsa,  Helande

Hela brustna hjärtan

Tiden läker alla sår, sägs det. Men om vi inte tar till oss och förstår varför vi går igenom det som gör oss illa är det inte säkert att vi läker hela vägen inifrån och ut. Det kan innebära att vi fortsätter upprepa samma mönster och bli sårade för att vi fortfarande har viktiga saker att lära. Om oss själva.

Brustna hjärtan är här en metafor

– för när allt brister, när det känns som att vi inte mäktar med mer, när smärtan är nästintill outhärdlig, och vi ändå fortsätter att andas.

Det är som att vi ska gå i tusen bitar för att plocka ihop oss så att vi blir mer av dem vi är ämnade att vara.

Ett hjärta kan brista när det händer oss saker i livet och när känslor i bagaget som handlar om gamla erfarenheter blir för tunga att bära på. Det kan också brista när vi gör oss själva illa genom egna val som sviker, river ner och förstör. Men ansvaret för att hela det som gått sönder ligger hos oss själva. Ingen annan kan ge oss det vi behöver, mer än att hjälpa oss hitta vägen in till det.

Istället för att plåstra om, sopa under mattan och släta över det som faktiskt känns tjänar det brustna hjärtat på din respekt, din lyhördhet och din kärlek.

Har du ett gammalt brustet hjärta som ligger och skräpar någonstans är det en kärleksfull handling att ta fram det och lära av historien kring det när det är vackert väder. Det vill säga när du är i balans. När du har tillgång till din kraft och energi kan du passa på att rensa i bagaget.

Har du redan hamnat vid vägs ände och är överväldigad av ett kasst känslomässigt mående har du redan öppnat dina inre dörrar till dina brustna hjärtan. Gå in, ta emot vad de har att berätta, lyssna, stanna en stund i det som du behöver förstå, andas på det. Tillåt det att bli en del av dig själv som format dig till den du är idag.

En oändlig rik människa. Med en kärna av kärlek.

Med kunskap och erfarenhet som ingen kan ta ifrån dig. Som ger dig nyckeln till den du vill vara, den du är innerst inne, och det du vill göra med ditt liv.


Följ mig på Instagram >

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *