Foto: Kimme Persson
Energi,  Personlig utveckling

Har du kraft att nå dit du vill?

Kloka ord och budskap som vi får till oss på olika sätt uppmanar ofta till förändring, att bli bättre, ställa om mindset, tänka positivt… mera, starkare, bättre, tydligare… Vilket kan upplevas stressande, som att vi aldrig är bra nog för att nå eller få det där vi vill, längtar och strävar efter. Men så är det ju så energi funkar. What goes around comes around.

Och själklart är det bra att vara medveten om vad vi sänder ut (säger, tänker, känner, förväntar oss, drömmer om, visualiserar..), egentligen.

För att attrahera det du vill ha mer av behöver du sända ut det som det du vill ha mer av attraheras av.

Knepet är att komma åt den inre “knappen” och förankra det vi mest av allt önskar oss i djupet av oss själva. Och att vi VET vad det är. Så att allt vi göra, säger, tänker och hela vår intention vibrerar av det som attraherar vår önskade energi. (Kärlek, pengar, frid, glädje, uppdrag/jobb, genomslagskraft, glädje, motivation, livslust, lycka, framgång… DU vet vad din innersta önskan är).

Min erfarenhet är att det behöver komma inifrån. Så kärnfullt som det bara går.

Vi kan prata med oss själva, styra tankarna rätt, manifestera och visualisera till döddagar – men om vi inte tror på det, känner att vi är värda det och är villiga att göra jobbet för det, i och genom hela oss…. då är det inte förankrat hela vägen inifrån vår kärna och ut.

Det som ofta sätter sig på tvären är djupt liggande rädslor som självdestruktivitet, en känsla av otillräcklighet och skuld – som påverkar det vi sänder ut. Att vi har någon inre röst som subtilt undermedvetet laddar oss med begränsningar.

Det är viktigt att du möter det i dig som behöver din kärlek.

Gör upp med det inom dig (som även det är energi) som stör frekvensen och din förmåga att på riktigt sända ut det som attraherar det du vill ha. Identifiera och förstå vad det är. Lär av det. Omfamna det. Fyll det med kärlek. Omvandla energin i det till tacksamhet för vad det lärt dig om dig och hur allting hänger ihop i ett större helhetssammanhang.

Var god mot dig själv och förankra din förmåga att vara god mot omvärlden i din själklara natur.

Du behöver inte vara perfekt för att uppnå det du vill. Du behöver bara vara du och veta att du är värd det du mest av allt drömmer om. I din kärna.

Så när du formulerar dina affirmationer och skapar dina visionboards är det en god idé att försäkra dig om att hela du är med på noterna. Var öppen för att dina drömmar, din vilja, har större chans att förverkligas när de går hand i hand med ditt livsuppdrag, ditt högre syfte med ditt liv.

Med ljus & kärlek

/Aryel

Ps. Behöver du hjälp på vägen? Jag har ett nätverk av fantastiska människoarbetare runt mig. Det är bara att be mig så förmedlar jag kontakt.

Foto: Kimme Persson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *