Vi trappar ner…

Posted on Posted in Livets verksamhet

Då var det dags igen! Vi har nu bott i denna vår charmiga tvåa i drygt 1 år. Nu flyttar vi igen! 😀

Många frågor och nyfikna undringar rullar in via bland annat social media när vi meddelar att vår lägenhet är ledig fr.o.m. januari 2017. Nya äventyr? Ny verksamhet? Vart ska ni ta vägen nu då?

Sanningen är den att vi flyttar en trappa ner.

Som två egna företagare med kontoret hemma blir det lite trångt i en tvåa. Därför flyttar vi. Det vackra rum som ska bli vårt gemensamma kontor kommer också att tjäna som min mottagning. Där kommer jag att ta emot företagsledare, privatpersoner och egna företagare/personliga varumärken för själslig rådgivning, kartläggning och inventering, vid förändringar i livet och behov av vidareutveckling, balans och ett och annat svar inifrån själen. Mina vidunderliga italienska fåtöljer, som omfamnat så många människor under de 10 åren de tjänat mig, kommer att gosa in sig gott i paradvåningens burspråkshörna och med inte alltför många möbler i rummet blir det även plats för en skön behandlings- och massagehörna. För den som vill komma och gosa in sig i sin själ. 🙂

Jag kommer alltså att fortsätta jobba med det jag gjort de senaste 16 åren. Jag är landets första Energiolog och jobbar just nu med en ny varumärkesplattform tillsammans med en kommunikationsbyrå i Stockholm. Det är spännande, stunder för att riva mitt hår, frustrerande, mörbultande och alldeles fantastiskt kul.

Så här mitt i min egen magi vill jag slå ett slag för det här med energi ännu en gång. Hur allt vi gör, säger, känner och tänker är energi och påverkar vår vardag, vår upplevelse, vår verklighet och resultatet, konsekvenserna och det vi längtar efter mest. Det kan svida att göra jobbet, det kan slita på tålamod och tillit, och det är bara för att du ska lära dig ännu mer om dig själv, om kärleken och ödmjukheten, om livet och tacksamheten. Så när du gjort det du ska, bör och är ämnad att göra – DÅ kommer det du bett om. OM det är menat så.

Det är värt att jobba för det!

Aryel

Allt är energi och jag jobbar utifrån att vi kan påverka vår energi inifrån och ut. Vi kan även förändra våra sinnestillstånd med nya tankar, ett sunt förhållningssätt och en tacksamhet för våra liv. När jag jobbar med dig ser jag igenom till det kan ha nytta av nu, även fysiskt praktiskt konkret. / Aryel
Allt är energi och jag jobbar utifrån att vi kan påverka vår energi inifrån och ut. Vi kan även förändra våra sinnestillstånd med nya tankar, ett sunt förhållningssätt och en tacksamhet för våra liv. När jag jobbar med dig ser jag igenom till det du kan ha nytta av nu, även fysiskt praktiskt konkret. / Aryel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *