Vem skulle du vilja vara för en dag – och varför?

Posted on Posted in Blogg100, Möten

Hm. Frågan dök upp i skallen sådär bara. Medan jag scrollade i FB-flödet reflekterade jag över hur vi får kika in i varandras liv, på olika sätt, ibland öppet med bilder ur vardagen, ibland lite mer underfundigt genom det vi väljer att dela, ibland bara genom företagsfönstren. Och tydligen är vi fascinerade av att dela andras liv i en värld där vi kan ha flera tusen ”vänner”.

Funderar lite över frågan och egentligen skulle jag inte vilja vara någon annan, inte ens för en dag, och det är en ganska skön känsla. Men om jag var tvungen att för en dag gå i någon annans skor… Kanske min makes, för att se hur det är att leva med mig…? Piuh! 😉 😀

12278657_1015429985165722_4701409594204547085_nMed en go känsla i min själ väckt av ett mail från min vackra Soul Sister Inger skulle jag vilja gå i mina egna skor, för 25 år sen, fast med de insikter och de klokheter jag hunnit skaffa mig idag, dubbelt så gammal och lite till. 🙂 Varför jag skulle vilja gå där och då? Jag dansade då. Smidigare. Lättare. Vigare. 😉 Jag skulle vilja uppleva den känslan igen. Mitt framtida jag? 😀

Om jag skulle välja någon annan, känd eller mindre känd människa, levande eller död, skulle jag vilja vara ….

Nä, jag kommer fasiken inte på någon. Jag gillar att vara jag. 😀 ♥

Vem skulle du vilja vara för en dag – och varför?

sign300 x & WSB rollup

Önskar dig en Glad Påsk!

 

#26 / 100

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *