Anlita mig

Som privatperson för att

  • hantera en specifik obalans i livet (ta reda på grundorsaken)
  • rensa och sortera i bagaget (djupgående kartläggning)
  • energibalanseras på flera plan (känslomässigt, mentalt, fysiskt praktiskt)
  • ta reda på mer om din själs tanke och idé med livet
  • hitta riktning framåt (handlingsplan)

Är du företagare, VD eller personligt varumärke och vill ha en omfattande kartläggning och vägledning för dig och din verksamhet samt få med själen i ditt ledarskap – vilket optimerar dig som människa och företagsledare – rekommenderar jag halvdag eller heldag med mitt koncept Stubbetid.


Vad vill du ha hjälp med?
Jag har erfarenhet av att jobba med allt från utbrändhet till panikångest och andra obalanser i människan samt att bejaka det friska och grunda individen i det hon eller han växer och mår bra av.

Jag brinner extra mycket för vårt inre ledarskap och att jobba med själen i människan, tillsammans med förädling av kvinnligt och manligt – hur vi kan komplettera varandra och skapa en livsverksamhet som pulserar av drivkraft, passion och ”det där” – det som vi och våra människor på jorden fungerar bäst i.

Ditt liv och det du vill, innerst inne, är viktiga nycklar för att du ska få det du behöver. Jag ställer frågor, du berättar och vi rensar och sorterar, löser upp blockeringar och ger dig vägledning inifrån själen och ut för ett praktiskt konkret arbete du genomför själv.


Tid och pris

En konsultation är 2 timmar lång och kostar 1200 kr.


Skicka in din intresseanmälan så kontaktar jag dig för bokning.