Vägen till ett funktionellt liv

Posted on Posted in En dag i veckan

Så satt jag där med tunnelseende, galopperande hjärtslag, svettningar och en andning som larmade som att jag skulle få hjärtinfarkt vilken sekund som helst. Jag hade ingen aning om vad det var som hände men att det var galet och jobbigt skrämmande gick inte att ta miste på. I tre år sökte jag hjälp den traditionella vägen. Psykologer, kuratorer och läkare turades om att lägga pannan i djupa veck. Upplevelsen jag satt fast i var att ingen såg. Ingen visste. Ingen kunde förstå vad som pågick inombords. Eftersom ingenting av det de föreslog hjälpte.

Till slut, när vardagen var en lång kamp mellan panikångestattackerna, hittade jag en alternativ möjlighet. En metod som jag inte visste någonting om men som jag var beredd att testa utifrån att jag inte hade ett skit att förlora. Jag kunde liksom inte må mycket sämre.

För första gången i mitt liv mötte jag någon som var genuint intresserad av att förstå, även det mest jobbiga, det jag kände skuld och skam över, med ett varmt hjärta och öppet sinne. Någon som SÅG. Någon som KÄNDE. Någon som på alla sätt berättade att vi skulle gå till botten med min problematik och hitta grundorsaken till den totala obalans jag befann mig i. Det skulle ta tid i en process som blev mitt livs bästa vägskäl.

Blev varken överraskad eller ”wow”-ad i min insikt om var fröet till min ångest en gång hade såtts. Det var inget nytt, det som hade hänt där och då. Det som var nytt var att lära känna och förstå vad som hade hänt i mig och min emotionella grund där och då. Sakta fick jag upp ögonen för det inre sårade barnet som jag bar på, i en skugga av det som jag trodde var mitt vuxna jag, i en fastnaglade kamp om att fixa livet. Vilket jag gjorde sådär.

Det som fascinerade mig var att det fanns ett tillvägagångssätt att på djupet ta reda på grundorsaken till mitt problem, och mina övriga obalanser som vi inte har tid att gå in på här 😉 Genom att hitta just den här grundorsaken fick jag tag i änden på den röda tråd som jag sen kunde börja dra i för att förstå hur jag fungerade och varför. OCH en metod för att göra någonting åt det, optimera min förmåga att bli i balans och ge mig verktyg för hur jag skulle kunna bryta mönster, börja läka inifrån och ut, och bygga mig själv inifrån min friska kärna. Bortom egots rädsla för att misslyckas eller inte duga till.

Jag hittade en väg till livskvalitet som blev min vardag, min livsstil och så småningom grunden i hela min verksamhet. Förankrad i det som jag är jag står jag här idag med kunskap i en metod som hjälper människor till livsstilsförändring, emotionellt, mentalt och fysiskt praktiskt. Jag har fått vara med och utveckla metoden under vägens gång och arbetat intensivt med den i olika former av upplägg. Först som anställd, under vilken tid jag blev behandlings- och utbildningsansvarig föreståndare. Sen i egen verksamhet, med fortsatt samarbete och handledning vid behov av Hans (Hasse) Mazolaqi som är ägare och grundare av metoden.

CEC, Connemara Energy Concept, är för alla människor som vill gå på djupet med någon slags förändring i livet. Som CEC energiterapeut har du tillgång till en metod där du kan hjälpa andra att förstå grundorsaken till sina obalanser och hur de kan utvecklas inifrån sin egen sanning och ut.

I augusti kommer Hasse, som större delen av året bor och tar emot folk på Connemara by Nature i Nerja Spanien, till Sverige och vi tillsammans håller två olika kurser för människor som vill ta del av kropps- och energibehandling enligt CEC.

14-16 augusti samt 21-23 augusti i Köpingebro på vackra Österlen. Läs om kurserna här >

Varmt välkommen!

Connemara by Nature Group
Connemara by Nature Group

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *