Till dig från mig.

Posted on Posted in Företagarens bloggutmaning, Livets verksamhet

Bloggutmaningen jag deltar i inspirerar mig att skicka med dig något extra viktigt idag under temat #dagensuppgift.

Ta ansvar.

Ta ansvar för ditt mående, ditt företag, din dag, din arbetsdag, din vardag, dina relationer, ditt föräldraskap, din hälsa, din träning, din kärlek, din glädje och allt det där andra som är viktigt för just dig. Är det tråkigt att ”ta ansvar” – gör det roligt. Även det är ditt ansvar. 😀 Att det blir sådär som du själv väljer att göra det till.

”Man har inte roligare än inställningen man har till det.” 😉 

Även om det är jobbigt eller gör extra ont någonstans under tiden du tar ditt ansvar och ”gör jobbet” så är det vägen till förankrad förändring. Det kanske är luddigt eller förvirrande VAD det är du behöver ta ansvar för. Ta hjälp. Det är också att ta ansvar, att respektera dig själv och ditt liv.

Jag ser många söka inspiration och ”quick-fix” som inte går så där obekvämt djupt utan som tillåter dem att hoppa från energikälla till energikälla utanför sig själva istället för att skala fram den som finns inom dem. Det är också ett sätt att ta ansvar. Som tar tid och kostar mer ur ett längre perspektiv och riskerar att bidra till beroende av återkommande ”kickar”. Men för dom som har en önskan om att uppnå en hållbar förändring och se, känna och uppleva att de har den energin de behöver – inom sig – finns djupgående vägar till självkännedom.

Nåja, den kanske inte var så där himla inspirerande, dagens uppgift som en gåva till mig. Men viktig. Jag bjuder på några av mina grundstenar; tips för att skapa och behålla balansen i livet; och efter det följer en länk till det populäraste av mina blogginlägg. För den som vill läsa mer.

Ps. Varje dag i bloggutmaningen finns en gåva med samma titel som den på dagens blogginlägg. 🙂

Till dig från mig:

För att behålla balansen.

Läs mer: Hur behålla balansen när livet stormar >

Aryel Walett

Soul Business by Aryel
– För dig som vill och behöver möta din själ för livet och din verksamhet.

#soulresearch
#soulresearchforbusiness
#soulretreatforleaders
#självkännedom
#livet
#balans
#energi
#fbusept2016
#bloggutmaning
#bloggsucce

10 thoughts on “Till dig från mig.

  1. Vad roligt att höra, Dorotea!
   Det är lätt att gå bort sig i det ”vardagliga”. Du påminde min om det ”högre” syftet med bloggen, och att planera in tid för att läsa bloggar. 😀
   Tack själv, för att du läser och kommenterar!
   Ha en berikande dag!
   Aryel

 1. Tänk om fler tog ansvar istället för att tycka att det är alla andras fel. Och insåg att man skapar sin egen framgång. På olika sätt.. 🙂
  Bra påminnelse!

  1. Härligt, Annelie! Ja – mer ansvar åt folket! 😀 Bränn offerkoftor och släng alla hängläppar. 😉 Nu skriver jag lite med glimten i ögat, men det ligger ett viktigt allvar i det du skriver.
   Tack för att du läser och kommenterar.
   Önskar dig en fin dag!
   Aryel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *