Söndagsbilagan 6 september 2015 – Tala TILL honom istället för OM honom.

Posted on Posted in Söndagsbilagan

Sökes: Den Rätte

När du söker, väntar och längtar efter din partner så är mitt tips till dig att redan nu, här och nu, i detta ögonblick, ställa in dig på och utgå från att han finns där. Han. Som du ska möta. Som ska möta dig. För att fortsätta växa som människor, tillsammans och var och en för sig. Glöm att du ska bli ”hel”, att du kommer att bli tillfreds, med hjälp av honom. Din Soul Partner. Tvärtom. Välkomna honom som en utmaning att gå ännu djupare i dig själv, att ge och ta emot, att upptäcka vem du är tillsammans med honom. Söker du efter att slå dig till ro när du egentligen är en själ som behöver frihet, rörlighet och ett pulserande liv riskerar du att stagnera i fel relation med någon som inte håller måttet för vem du är, vad du kan och vad du är ämnad att göra med resten av ditt liv. I en relation mellan två människor som verkar för förankring finns även rum för vila i varandra.

Bli klar över vem du är, hur du fungerar och vad du skulle må bra av hos en partner. Egentligen.

Det är inte alltid detsamma som det vi drömmer om, det vi önskar och tänker oss. Det kan finnas egenskaper hos den där optimala partnern som kan vara stora utmaningar. Välkomna även det. Om du är en kvinna som vill leva din kvinnlighet, ditt liv och din lust, på riktigt, behöver du öppna dig för en partner som är villig att göra detsamma. På riktigt. Det betyder inte att han är ”färdig”. Men att han är villig. 😀

”Beställ” honom

hands-437968_1280För att det ska fungera måste vi vara i kontakt med kärnan av oss själva, och allt vad det innebär. Det räcker inte med att manifestera det vi vill ha, be om det, tänka att det finns och tro att det ska uppenbara sig. Det krävs att vi är centrerade och i kontakt med vårt inre, vår grundenergi. Eftersom allt är energi och allt hänger ihop. Att du är grundad, förankrad och i kontakt med en sann relation med dig själv är a och o för att du ska dra till dig det som attraheras av det utifrån.

Uppgift till dig

Inventera dig själv som människa, kvinna och mamma. På djupet. Vad är viktigt för dig? Hur fungerar du och varför? Vad har du med dig in i ett förhållande och vad behöver du för partner för att kunna fortsätta växa och utvecklas som människa? Det är bra att vara älskad precis som du är. Med alla fel och brister. Men det är ännu bättre att leva med en partner som ser den du egentligen är, innerst inne, och på olika sätt låter dig komma ihåg det. Lockar fram det. Pekar på det. Ställer krav på det. Och för det krävs att den personen själv är grundad och medveten om vad han eller hon vill ta fram och växa i, i sig själv.

– utdrag ur blogginlägget Soul Partner

Skriv till honom – Visualisera

Tänk att du ska skriva en kontaktannons som börjar med orden – ”Du är en man som…” och fortsätt fylla i med det som är viktigt för dig. Skriv ur själ och hjärta. Tala TILL honom. Så att han känner igen sig. Så att han vet att det är Honom du beskriver och inte en idealman som kan vara vem som helst likväl som honom. Ställ in alla dina känselspröt på att du redan känner honom, i dig, runt dig och i den värld som du vill möta tillsammans med honom. Känn hans doft, det som får det att kittla på hemliga ställen för er att upptäcka tillsammans. Blotta dig i den inre bilden av dig själv i förhållande till honom. TÄNK att du visar det du vill att han ska se hos dig.

Gå ett varv. Ta en promenad. Försäkra dig om att du är i kontakt med din själ. Ditt inre. Ditt väsen. Din inre kvinna. Ta emot henne. Stå i henne. Fyll henne. Och uttryck dig sedan med ord som berättar vem han är, han som matchar det du vet att du har inom dig, som kanske inte allt är framme och på plats än, men som vaknar i hans energi. I kärleken ni möts i.

När du beskriver honom på djupet, när du når fram och in, berättar du vem du är.

Han ska stå i (sin själ) sig själv och kräva detsamma av dig

tango-108483_1280Att en man sveper undan fötterna på dig behöver inte betyda att du ska tappa balansen och centreringen. Vi vet att de flesta av oss blir lite lallande idioter i fasen förälskelse. Ännu viktigare är det då att ge sig tiden och utrymmet att se till att du är förankrad. De kvinnor jag mött på deras väg in i sig själva bär på en djup längtan efter att bli uppvaktade. Sedda. Uppskattade. Såväl för sitt inre som sitt yttre. Av en man som fixar att se igenom det yttre och se till det inre. Nästan som att han kan ta på det, lyfta ut det och beskriva det. Det som bortom det omedelbara gör dig till den unika kvinnan han vill dela resten av sitt liv med.

Cirkeln är sluten.

När du vet vem du är, innerst inne, när du lever din kvinnlighet så som du vill i ett liv som människa skapat av dig själv, när du är din själ och lyser av din grundenergi, medveten om vad du vill, vart du ska, och vilket uppdrag du har, så blir du som blomman. Den som utsöndrar sin doft oavsett om det är någon där och luktar på den eller inte.

Världen får ta del av din energi. Tack. ♥

sign300 x

Ett heligt rum för kvinnor och företagarinnor. Woman Soul Business är konceptet för dig som vill gå på djupet med din kvinnliga essens och ditt moderskap.
Ett heligt rum för kvinnor och företagarinnor.
Woman Soul Business är konceptet för dig som vill gå på djupet med din kvinnliga essens och ditt moderskap.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *