Söndagsbilagan 28 juni 2015 – Till kvinnor (och deras män)

Posted on Posted in Söndagsbilagan

Människa, kvinna och mamma

Det är mer än 10 år sen jag kände den, upplevde den och fann den. En energi hos kvinnan som jag inte kunde känna hos mannen när jag arbetade med dem djupt och energimässigt.

Det var som ett ensamt flöde, bortglömt, undangömt och ändå där i sitt ursprung. Som en aldrig sinande källa till det som helt naturligt skiljer kvinnan från mannen. En energi som vi på något plan har valt för att spetsa vår essens med det som fyller oss med det kvinnligt kvinnliga, med tillhörande djupa instinkt; Moderskap.

Jag kallar den för KVINNOENERGI och det här är min upplevelse och förmåga att presentera den.

Trött på så många år av dysfunktionella relationer med mig själv och med partners gick jag in för att fejsa det jag behövde i mig själv. Först som människa, sen som kvinna för att till slut ta tag i det viktigaste av allt; min uppgift som mamma.

Jag förstod ganska snart att kvinnan i mig, som blivit mamma redan flera år tidigare, var i behov av att få upp moderskapet på vägen. Och modern i mig behövde fyllas av min inre kvinna. En oslagbar kombo.

När jag landade i friheten att vara den kvinna jag VILL vara landade jag med nedsläppta axlar, redo att ta itu med nedstoppade skuldkänslor, öppen för det moderskap som var naturligt för mig att skapa. Även om mina döttrar snart var vuxna var jag tvungen att backa och hämta upp moderskapets alla aspekter, inifrån mig själv, för att bli hel som kvinna.

Annars skulle det jag lämnat ogjort, oförlåtet i mig själv och ofullbordat alltid stå i vägen för min inre kvinna, kärleken och relationen jag visste att jag var ämnad för. Detta för att jag blivit mamma men aldrig tagit mitt moderskap till hjärtat, och på allvar, före jag öppnade ögonen och tog tag i mig själv som människa.

Det är nu snart 10 år sen jag höll min allra första workshop för kvinnor med syftet att ge dem tillgång till sin kvinnoenergi och inre kvinna. Det var jobbigt och svettigt fram tills de insåg att de inte skulle skapa något nytt, utan sätta sig ner, öppna hela sitt väsen, och ta emot det som redan fanns redo för dem att fylla sig med.

Kvinnoenergin ger oss bilden och upplevelsen av vår respektives inre kvinna.

Den ger oss ansvaret för våra känslor, tankar och handlingar.

Mitt koncept Woman Soul Business är grundat i filosofin om att kvinna och man med sina naturliga olikheter är till för att komplettera varandra. Rollerna, uppgifter och var och ens funktion i en relation måste varje par själva komma fram till. Med respekt för hur individen fungerar.

Mina råd till andra kvinnor som levt dysfunktionellt med sig själva och tidigare partners:

♥ Sluta manipulera och projicera!

Konfrontera dina egna ”dumheter”, ta hand om och ansvar för det inre barnets behov av bekräftelse och för ditt vuxna jag destruktiv uppmärksamhet.

♥ Kliv ur alla spel och dolda agendor!

Ta reda på vad du vill, vad du behöver och vad du har att erbjuda för att fortsätta utvecklas i kärlek. På riktigt. Det kan vara tufft att vara sann mot sig själv men det är värt det.

♥ Våga vara kvinnligt kvinnlig!

Undersök vad kvinnlighet är, för dig, på djupet. Kvinnoenergin som ursprungsessens är ingalunda något annat än stolt, ansvarsfull, stabil, givande och mottagande, redo för att mötas på riktigt.

♥ Titta på dig själv och en matchande partner med nya fräscha ögon!

Sudda bort den gamla idealbilden och låt det komma till dig som du behöver för att stå centrerad, må bra och fungera som bäst. (kan hända att det är något helt annat än du har sett framför dig, men var öppen för det nya, annorlunda. Det är det som gör skillnaden.)

Redo för en ny partner?

Prata om det som är viktigt, på riktigt, INNAN ni blir intima med varandra!

Det finns inget som bygger en sådan stabil och genuin grund som att dela värdegrund och livsfilosofi med varandra under en tid av uppvaktning och dejtande. Här kan du läsa mitt inlägg om Soul Partner >

Var medveten om dig själv och energin som du, relationen och din partner genererar tillsammans.

Står ni båda centrerade? Kan ni båda växa och utvecklas i det relationsfält ni skapar?

Föreningen av motsatser är källan till allt liv. Kvinnan och mannen kommen ur denna källa är ämnade att föra detta liv vidare i en naturlig förenande process. Tillsammans skapar vi en värdig och sann grund i vårt livs verksamhet.

sign300 x

I sommar och höst håller jag kurs för kvinnor, få mer information och anmäl dig till nästa Workshop Woman Soul Business >

Tar du dig själv på allvar?
Tar du dig själv på allvar?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *