Om mig

img_8150
Jag älskar att vandra. Jag har en hund som följer mig vart jag än går. Är gift med mannen i mitt liv och har två vuxna döttrar som lever gott på sina platser i livet. Gillar att laga mat och krydda med kärlek och intuition. I mötet med människan öppnar jag mig för kommunikation på flera plan. Ett sätt att arbeta som har blivit min grej.

Mitt uppdrag är att fördjupa människans kontakt med själens intention med livet.

Som energiterapeut och certifierad Energiolog har jag sedan 1999 arbetat med människors behov av förändring och jag närmar mig problematik inklusive möjligheter med en stor dos sunt förnuft och glimten i ögat.

Yrkeserfaren från chefs- och ledarroller inom hotell- och konferens, kontor och kundmottagning sadlade jag vid 35 års ålder om. Under 2 år utbildade jag mig till fysio- och energiterapeut på Kroppefjälls utbildnings- och rehabcenter; Connemara International AB.

Ämnen som idrottspsykologi, basmedicin och massage kompletterades av social, mental och emotionell hälsa samt alternativa delar, i både teori & praktik. Efter min utbildning anställdes jag som ansvarig för utbildning och rehab på Connemara. Utbildningen finns idag under namnet Energiologi i vilken jag assisterar vid behov.

Min djupaste drivkraft är kärleken; till mina döttrar och min make, till livet, människorna och personligt växande.

Företaget AB Walétt ägs av mig och min make och verksamheten utgörs av Gör rum för själen för privatpersoner och Stubbetid för företagsledare.

 

964