Nu står jag på två ben

Posted on Posted in Livets verksamhet

Min verksamhet har ända sen jag startade eget 2008 varit riktad till privatpersoner i första hand, och på senare år även egenföretagare. Med fokus på energin, själen och förmågan till balans i människan.

Nu lanserar jag konceptet Stubbetid, med samma kärnverksamhet och tjänst i grunden, som riktar sig till företagsledare. Ledarskapsutveckling med fokus på människan och själen.

Konceptet har jordat hela min verksamhet och det blir allt tydligare hur jag ska konkretisera det jag gör, även när det gäller att hjälpa människor med de subtila delarna. Det som vi inte kan ta på men som ändå finns där. Som känslor till exempel. Alla har dem. Men vi kan inte TA på dem. Tankar. Det finns till dags dato inte en enda hjärnkirurg som SETT en tanke. Men alla vet att de finns.

Så själen. Ja – var och en har rätt till sin uppfattning. För mig är det helt och hållet naturligt att vi har fler delar än de vi kan ta på. Kärnan, energin som lämnar oss när vi dör, livskraften, kommer inifrån och där inne i vårt djupaste jag finns även själen. Så är det bara. För mig.

I ledarskapets konst är det viktigt att vara förankrad och genomsyrad av sin värdegrund och vision. Med själen som assistent kan livet och arbetet fyllas med mål och mening kopplat till existentiell drivkraft. Vad du är på jorden för att göra. Du kan sitta på en bergstopp i någon avlägsen del av världen eller på ditt kontor på det stora internationella företaget och ha samma kontakt med din inre ledare. Det viktiga är inte VAD du gör. Det viktiga är vad du gör med den. Själen. Kraften. Livsuppgiften.

Att som människa plötsligt stå inför en förändring som skakar om livet i sina grundfundament kan leda till kaos. Och ur det kaoset kan lärdomar, medvetenhet och kunskap vaskas fram. Balans och energi kommer inifrån. Det friska och sanna kommer inifrån. Du kan omge dig av människor som speglar det i dig, som väcker din energi, som öppnar dörrarna till insikt och medvetenhet. Eller så kan du omge dig av människor som inte ser dig eller förstår ett skvatt av vem du egentligen är och dö en smula varje dag som går utan att du får det du behöver för att själen ska visa dig vägen.

Även om jag nu riktar mitt fokus på företagsledare och ledarskapsutveckling inifrån själen och ut finns jag alltid där för människor, privatpersoner, egenföretagare, arbetssökande, sjukskrivna och utbrända som behöver och vill ha min hjälp. Vägledning. Bollplank. Energigivare. Balanserare. En spark i baken. Riktning. Handlingskraft. Svar. Frågor. Klarhet. Självkännedom. Och SJÄL-kännedom. Det är lite av det jag fungerar som för människor mitt i livet.

www.stubbetid.se
Välkommen till min webbsida för Stubbetid!

Aryel Walett
Din personliga resurs för ett liv och ledarskap med mera själ i

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *