3 thoughts on “Lördagsrevyn 18 juli 2015 – Du berör.

  1. Aryel, underbara Aryel. Jag måste medge att jag nog inte har funderat över min inre kvinna. Jag har reflekterat över mitt inre jag och mitt inre barn.. men inte ur aspekten kvinna. Det är nog dags att göra det känner jag. En väldigt spännande och tänkvärd inspelning du delar med oss. Kommer gå tillbaka och lyssna på den. Min kvinnliga aspekt ur det inre kommer få lite mer uppmärksamhet framöver, tack för det. Kramar

    1. Å vad spännande Liv att tillföra något helt nytt perspektiv! Du får komma på en av mina workshops när jag gästar dina trakter med den 🙂 Ser fram att höra om vad du får fram om det kvinnliga! Varm kram!

      1. Ska absolut komma om jag har möjlighet, skulle gärna ha en egen session också.. om jag är hemma för till hösten väntar äventyr <3. Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *