Lördagsrevyn 14 februari 2015 – En dag i ditt hjärta

Posted on Posted in Lördagsrevyn

Kärlek är. That´s it. Det är allt. Med kärlek kan vi hela det som trasats sönder, laga det som brustit och skapa det som i sin tur genererar kärlek. Inte bara till oss själva, för då är det inte kärlek, utan till alla berörda. När det som gör gott för dig gör gott för andra, när det som gör gott för andra gör gott för dig. Då är det i kärlek.

Vad och vem känner du kärlek till. Sätt dig en stund i ditt hjärta och bara var där. En stund. Några andetag. Känn kärleken. Till det du känner kärlek till. Skriv ner eller inte. Bara låt det flöda upp inifrån och ut. Så när du sitter där och känner hur din kropp fylls av den aldrig sinande kärleken så lägg dig själv i tanken, i flödet , i fokus. Guppa runt och låt din inre bägare rinna över. Du har allt och lite till. ♥

Börja med dig själv.

Idag, Alla Hjärtans Dag, är en speciell dag om vi ser den som en hyllning till den kraft som vi alla behöver. Jag vet inte om det är så men det känns som att världen och människorna mer nu än någonsin behöver kärlek. Äkta vara. Genuint levererad. Att ge en gåva till sin älskade denna dag är en sak. Att göra det varje dag är en annan. Och HUR gör man det?

I handling visar du om du förstått vad kärlek är.

Kärlek är inte alltid gosig och tillåtande. Den är även gränslöst gränssättande när den är på riktigt. När människor gör sig själva och andra illa vill kärleken sätta en käpp i hjulet för att rikta om människan till att göra gott för sig själv och andra. Då kan den vara tuff. Kärleken backar aldrig. Den viker aldrig undan. Den står kvar i alla väder. Liv är kärlek. Kärlek är liv. En vördnad för allt levande och allt det som vår jord lever av. Börja med dig själv.

Genom att älska dig själv bidrar du till en bättre och kärleksfull värld.

Om du har delar hos dig själv och livet som du inte tycker om – fyll dem med kärlek!

  • Identifiera
  • Erkänn
  • Acceptera – Gilla läget
  • Älska
  • Förändra (det som går att förändra)

Ratta om din inre kompass och ställ in frekvensen på kärlekskanalen! Varje gång du noterar något som står i din väg, som hindrar och begränsar, som du inte gillar, inte trivs med – testa att med tankens kraft uttrycka: ”Jag öppnar en kärlekskanal till denna del av mig själv och mitt liv” och visualisera en bild av hur den delen fylls med kärlek. Den enda helande kraften i universum som jag känner till. Antingen så händer det något eller så gör det det inte. Vad har du att förlora?


Vad kan du göra för din älskade (dig själv) – inte bara idag – utan varje dag, resten av livet?

Om du satsar på att vara närvarande fysiskt, mentalt och känslomässigt kan jag lova dig att du blir medveten om vad din älskade (du) behöver och tycker om. Närvaron, mötet mellan människor, och själen, är den absolut bästa plattformen för kärlek. Givande och mottagande i en aldrig egocentrisk riktning. När du är DÄR vet du vad som behövs, uppskattas, älskas, gillas och det är du som kan ta initiativet till att föra in det i livet som öppnar människans inre kärleksdörrar.

Vad är viktigt – Egentligen? ♥

Idag vill jag vara med min och makens AB Walett, i kärlek till oss och vår funktionella spelplan för livet. Ibland är kärlek lika med att fokusera på och skapa det som fungerar. Det som underlättar vardagen. Det som ger oss kraft att vara våra bästa jag. Det som ger eller tillåter oss att hushålla med vår energi. Det som ger oss möjligheten att ge det vidare som vi är på jorden för att göra. Var och en på sitt sätt. Därför vill jag vila i AB Walett. Det som kan bli ett aktiebolag – på riktigt – det som kan stanna i namnet för vårt äktenskapliga ”företag” med en manlig och en kvinnlig VD, i ett aldrig sinande samarbete för att hitta det som kärleken vill. ♥

Aryel & Bjerne Walett
Aryel & Bjerne Walett

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *