Jag fortsätter med det jag kan bäst och vill mest.

Posted on Posted in Livets verksamhet

Även om jag nu har stängt mitt levande skyltfönster och lämnat lokalen här mitt i Ystad så kommer jag att finnas kvar i stan. 😀

Jag tänker att ett förtydligande är på sin plats då många reagerat på lämningen av lokalen med frågan; ”Vad ska du göra nu?”

Svaret på den frågan är att jag ska fortsätta göra det jag gjort de senaste 16 åren 🙂 . Det vill säga arbeta med människor på det sätt jag gör bäst och vill mest. Enskilda konsultationer med fokus på att hjälpa till vid förändringar i livet, såna där som gör att människan gungar till, behöver tänka till och ta reda på mer om sig själva. För att komma i balans och fortsätta växa som människa.

Jag älskar att jobba med alla former av utveckling, även Affärsutveckling och att ge företagare en möjlighet att växa i och med sin verksamhet vilket skyltfönstrets grundkoncept byggde på. Får jag dessutom ett forum där jag kan vara kreativ och gärna tänka lite utanför den där berömda boxen… ja, då kan jag gå igång på alla cylindrar! Men nu är det dags för mig att fokusera om och lägga min tid och energi på det jag är ämnad att jobba med. Min grej. Min själs tanke och idé med livet för något annat och mer med sig! 😀

För några månader sen hade jag mitt första möte med min Advisory Board – ett litet gäng handplockade människor som har fått till uppdrag att hjälpa mig mejsla fram vad det är jag ska göra, lägga min tid och energi på samt tjäna mina pengar på – som ledde fram till detta beslut att släppa konceptet Business Room med sitt levande skyltfönster och gå vidare i skapandet av en ny varumärkesplattform inifrån samma kärnverksamhet som tidigare.

Jag jobbar med människan, inifrån själen och ut, för att hjälpa henne eller honom att bli, vara och leva den hon eller han är innerst inne, må gott och fylla sin egentliga funktion. Med grepp om sin existentiella drivkraft får människan med sig en möjlighet att skapa en konkret handlingsplan som förankrats inifrån den personliga kärnan och ut.

När du vill veta hur du kan anlita mig läs här >

Boka en tid hos mig när livet och dess verksamhet talar om att nu är det dags!

Aryel Walett

cropped-14585260_1256324931076225_228217099_n.jpg

2 thoughts on “Jag fortsätter med det jag kan bäst och vill mest.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *