Fredags-Lördags-Söndagsbilaga 20-22 februari 2015 – Soul Partner del 2.

Posted on Posted in Söndagsbilagan

När hittar han dig? Eller när hittar hon honom?

Förra söndagens inlägg om Soul Partner söker ett fortsättning. Kärleken vill mer. Utveckla. Växa. Frodas. Hela och balansera. Öppna våra hjärtan och själar. Bådas frekvenser bör stämma. Båda bör ha gjort sitt jobb, var och en på sitt sätt, och kommit fram till vad de behöver i en partner. Inte bara vad de vill ha.

Öppna dig för att ta emot honom. När du känner dig redo. Ta ett djupt andetag och öppna dina armar, ditt bröst, din själ och hela ditt väsen för att ta emot honom, han som är ämnad för dig. Tillåt honom att se, andas, fylla och älska dig. Fullt ut.

Till Honom

Öppna dig för att hitta henne. Ställ hjärtat på vid gavel, sinnena med öppna spjäll och huvudet på skaft. Känn henne. Andas henne till dig. Se henne. Hela henne. Fyll henne och låt henne därmed stå kvar i sig själv och blomma som den hon är innerst inne. Du får avguda henne. En stund. Utan att ta ifrån henne sin självständighet. Det har du förresten inget behov av. Du njuter av hennes glädje och frihet i sig själv. Låt henne beröra din manlighet utan krav på något mer. För henne som i dansens virvlar efter hennes förmåga och kapacitet. Är det hon eller du som för? Spelar ingen roll. Makt- och kontrollspel göre sig intet besvär Soul Partners emellan. Ni är i kärlek, med kärlek, av kärlek.

När vet jag att det är Hon? Hur vet jag att det är Han?

Gå inte på finten om förälskelse. Se bortom passionen. Gå djupare. Och när du tror att du gått så djupt du kan, gå ännu lite djupare. Som att du sträcker din hand in i hans eller hennes innersta och vill veta mer. Vem är han? Hur fungerar hon? Varför då? Vad är viktigt? Tycker ni samma saker är viktiga? På vilka ord, värdeord, träffas ni? Vilka delar av era liv är de absolut viktigaste och vad har ni för individuella och lika erfarenheter av dem?

Är du kommen ur ett liv där du vek undan – tillåt dig att stå kvar. Ge honom eller henne rum att hjälpa dig stanna kvar. Är du av gammal destruktiv åkomma – tillåt dig att helas. Att vara i, andas i, närvara i det som är sunt, friskt och fyllt med kärlekens helande kraft. Soul Partners vet. Men det betyder inte att ni kommer undan utan jobb. 😉

Lägg upp er gemensamma spelplan redan från början.

552790_538121529563239_362891725_nVad står ni för? Var och en för sig. Och tillsammans. En bit in i relationen, när den börjar få fäste och ni vet att det är och förblir ni – bilda ett metaforiskt företag med en manlig och en kvinnlig VD i ett team för gemensam verkan i det ni kommer överens om att er verksamhet ska stå för, sända ut och jobba för.

Vad betyder det?

Vilken energi fyller ni er själva och ert relationsfält med? Vilken energi VILL ni fylla den med? Titta er runtomkring och försäkra er om att alla människor, relationer, kontakter, uppdrag och sysselsättningar på ett eller annat sätt arbetar MED den energi ni valt tillsammans. Hitta och forma era platser och uppgifter inom er vardag. Lägg undan en dag då och då för att vara visionärer. Eller varför inte börja med att vara drömmare tillsammans. Var är ni om 5-10-15-20 år? Sätt upp mål som peppar, mål som utmanar och mål som fyller er med energi att gå framåt. Ert gemensamma ”företag” pulserar ut kraft till alla andra delar ni vill engagera i er och nå framgång i. Följ upp. Utvärdera. Ha ”medarbetarsamtal” 🙂 Hjälp varandra att lyssna till sitt hjärta. Var sanna mot er själva och varandra. Och gör det ni ska.

Kärlek är att göra det du har sagt att du ska göra.

Ingenting är så helande och övertygande som en praktisk handling. Det bekräftar eller dementerar allt du sagt att du går och står för. ♥

Soul Research by Aryel

 

One thought on “Fredags-Lördags-Söndagsbilaga 20-22 februari 2015 – Soul Partner del 2.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *