Egen företagare och personligt varumärke med mera själ i

Välkommen till min sida för egna företagare som ser sig som personliga varumärken.
För mig är hela du ditt varumärke. Din bakgrund, ditt ”bagage”, din tillvaro här och nu, ditt privatliv, dina relationer, vad som ger respektive tar energi, hur väl du tar hand om dig, ditt moderskap om du är mamma, dina drömmar och visioner som människa påverkar allt tillsammans energin i ditt personliga varumärke och företagande.

Anlita mig för att identifiera och lösa upp inre blockeringar och släppa taget om sånt som sitter i vägen för din egentliga kapacitet. I samtal och energibalansering stärker jag dig för att bli ännu mer förankrad och få djupare genomslagskraft inifrån och ut. I inventeringen av dig som människa ingår att titta på din själs tanke och idé med ditt livs verksamhet. Den säger mer HUR, med vilken energi, du är ämnad att driva din verksamhet och livet, än VAD. Med grepp om din existentiella drivkraft kan vi forma den till konkreta verktyg för ditt personliga växande som kan leda till affärsutveckling.

I arbetet med dig själv hos mig ingår din vilja att ta tag i det som behövs, vara sann mot dig själv och ge dig möjligheten att landa, skala av in till kärnan och jobba för att ta fram mer av din fulla potential.

En enskild konsultation tar 3-4 timmar och ger dig:

  • Kartläggning av dig och ditt liv, bakgrund, här och nu och dina framtidsmål
  • Energibalansering för att lösa upp inre blockeringar
  • Energibalansering för att stärka dig framåt
  • Hemuppgifter/handlingsplan
Skicka in dina uppgifter här nedan så mailar jag dig pris och en inledande uppgift. Efter det tar du beslut om att boka.
[contact-form-7 404 "Not Found"]

 

Workshop Personligt varumärke med mera själ i
Två heldagar där du arbetar med dig själv i grupp som hålls på Ystad Saltsjöbad. Klicka på fotot för mer information.

pv